Rebekka redder liv med naturens kræfter

I Sønderjylland ligger Rebekka Gadebergs virksomhed, VetCur. Her udvikles, med naturens ressourcer, plejeprodukter og tilskudsfoder til dyr. Hendes produkter har efterhånden reddet mange levende væsener, og hendes hestekur har ovenikøbet vist sig at kurere kræftpatienter. 

Af Helle Bjerg Fuusager

Langt ude på landet mellem marker og enge sidder Rebekka fordybet foran computeren. Udenfor daler sneen og lægger sig som en dyne over landskabet. Mørket falder på, men Rebekka bliver siddende. Sådan er de seneste 48 timer gået. Kun en tom kaffekop, statsbibliotekets hjemmeside og en syg kat har holdt hende ved selskab. Udenfor tårner træer sig op, og under sneen et sted ligger svaret. Det, der engang var Rebekkas 10 kilo tunge skovkat, ligger slatten med 4 kilo knogler over hendes skød. Med et tænker Rebekka, “er det bare det?”

Der findes ingen behandling mod katteaids. Det kan ikke kureres. Derfor havde dyrelægen også forudset en snarlig død for Rebekkas kat, Monty. Trods det opfandt Rebekka, efter en måned forskning, en kur, der med naturens egne produkter kunne kurere hendes kat. Monty blev 16 år, døde af alderdom, og hans mirakel danner grundlag for firmaet VetCur, som Rebekka driver i dag, 18 år senere.

 

Lærebøger overgik Peter Plys

“Jeg har en passion for andre levende væsener. Lige siden barns ben har jeg samlet på dyr, der behøvede min hjælp. Mine forældre havde dog ikke økonomi til at forsyne mig og mine dyr med lægemidler, og derfor brugte jeg ikke barndommen med snuden i Peter Plys-bøger, men læste i stedet om planter og urter,” fortæller Rebekka Gadeberg.

I mange år fortsatte hun med at vælge lærebøgerne frem for Peter Plys, og i dag har hun blandt andet en farmakologisk uddannelse, masterdegree i populationsgenetik og økologi, har læst til dyre-diætist og ligger inde med en IQ på over 180. Alligevel påstår Rebekka, at hendes virke ikke er raketvidenskab.

“Efter mange års research ved jeg nu, at løsningerne allerede findes i naturen. Man behøver ikke at opfinde dybe tallerkner. Derfor handler det for mig heller ikke om alternativ behandling, men blot om sund fornuft,” siger Rebekka Gadeberg.

Hun forklarer, at vi bliver syge, når immunsystemet har være nede længe nok til, at infektioner, bakterier og så videre har kunnet træde til. At immunforsvaret svigter, kan skyldes mange ting, og på den måde er sygdomme i virkeligheden kun symptomer på helt andre problemer. Rebekka udvikler derfor sine kure ved at kortlægge symptomer og finde frem til den oprindelige årsag.

“Jeg finder frem til, hvilke byggesten kroppen behøver, for at immunssystemet på ny kan komme på banen og nedkæmpe sygdomme selv. Ligesom marken selv klarer resten, når den først er gødet,” forklarer Rebekka Gadeberg.

Fordi produkterne baserer sig på kroppens eget behandlingssystem, føler Rebekka ikke, at det er hende, der redder liv. Hun bidrager blot med de næringsstoffer, hendes faglige viden fortæller, at pågældende har behov for. Faktum er dog, at Rebekkas metoder indtil nu har reddet både dyr og mennesker.

 

Rebekka Gadebergs lager med urter, planter og rødder der indgår i hendes produkter
Rebekka Gadebergs lager med urter, planter og rødder der indgår i hendes produkter

 

Forvandlede tumor til bums 

Allan Venzels tumor springer. Den væmmelige eftersmag af urtekuren ligger stadig som en hinde på smagsløgene, og feberen har sat til. Sennepsgul væske står ud fra den kræftknude, han har på siden af halsen. Sæbespåner blander sig med den gullige masse og danner en klæbrig substans, der løber i stråler. Som en anden teenager foran spejlet må Rebekka presse på tumoren, der som en moden bums giver efter for trykket. Efter lang tid og 1,5 liters væske er der ikke andet tilbage end et stort hul. Løst hud hænger slapt fra halsen og er det eneste tilbageblevne fra det, der engang var en enorm tumor. Allans krop har frastødt knuden, og hurtigste exit var gennem det sår, hvorfra lægerne tog en prøve for godt et par uger siden.

Da Rebekkas mand, Allan, fik konstateret kræft, skyndte hun sig hjem foran computeren, som hun havde gjort det med katten Monty i sin tid. Efter mange dages arbejde nåede hun frem til en urtekur fyldt med planteaktive substanser. Den grundlæggende opskrift var en hestekur, men ved at tilføje nogle ekstra ingredienser forvandlede kuren sig til en redning for Allan, der var blevet idømt 2 procents chance for at overleve.

“Knuderne var overalt på min overkrop, og jeg fik at vide, jeg ikke kunne helbredes. Urtekuren fjernede det hele. Først sprang den store tumor på halsen, og derefter forsvandt de andre knuder rundt omkring helt af sig selv. Uden Rebekka, og dermed kuren, var jeg her ikke dag,” fortæller Allan.

Allan startede på kuren, mens han ventede på sin første kemo- og antistofbehandling. Allerede efter 5 dage på urterne sprang tumoren, og Rebekka er heller ikke tvivl om, hvad der helbredte Allan.

 

Allan før hestekuren fjernede knuden på halsen
Allan før hestekuren fjernede knuden på halsen. Dette billedet er fra maj 2007, og knuden nåede at vokse sig endnu større inden diagnosen blev stillet i oktober 2007.

 

“Som med alle andre produkter jeg fremstiller, tager kuren højde for det symptom, som kræft er. Cirka 30 tusinde veje fører til byen kræft, og urtekuren blokerer alle hovedvejene ved målrettet at levere de næringsstoffer, der skal til for, at kroppen selv kan klare arbejdet,” forklarer Rebekka Gadeberg.

I dag findes kuren som fire forskellige slags tilskudsprodukter beregnet til heste. Officelt sælges kuren ikke til menneskebrug, eftersom det ikke er et anerkendt lægemiddel, og Rebekka fastslår, at det er en kur beregnet til dyr. Flere kræftpatienter vælger dog at prøve lykken, og i krogene går mirakelmidlet under navnet “hestekuren”. En af dem er Niels Bjerre, der i februar 2013 blev konstateret uhelbredeligt syg med prostatakræft med spredning til knoglerne. For ham var hestekuren et mirakel.

“Jeg startede så på hestekuren i april sidste år. Jeg havde tilfældigvis hørt om den gennem en kollega. I dag har jeg fået min fulde førlighed tilbage, er ude af behandling og lever uden smertestillende. Nu kan jeg igen gå til golf, på jagt og løfte mit barnebarn,” fortæller Niels om sin oplevelse med urtekuren.

Niels Bjerre er ikke helt fri for kræft, men han har oplevet en kraftig reduktion i antallet af kræftceller. En reduktion han vurderer til 85%, og som lægerne ikke havde troet mulig, første gang de så Niels.

“Jeg kunne mærke, at urtekuren på kort tid fik renset mit system. Først fik jeg en influenzalignende tilstand, og derefter havde jeg nogle dage med uigenkendelig afføring og urin. Siden da har min livskvalitet været maksimalt forbedret,” siger Niels.

 


Rebekka Gadeberg fremviser hestekuren og forklarer, hvordan og
hvorfor hestekuren virker imod kræft. Flaskeprisen er 298 kr, og den samlede pris er 1192 kr.
Fire flasker rækker til 100 dages forbrug med en dagsdosis på 5 ml. . 

 

Vil du leve, eller vil du dø? 

Bag marken ligger deres hus og Rebekkas forretning. Her går vilde høns og pikker i græsplænen, mens små kyllinger trofast følger i hælene på deres mødre. Rundt omkring stikker katte frem fra buske for kælent at sno sig om benene på nærmeste frivillige. Nede på marken giver Allan en hestesko til Rebekka, og hun lander på ryggen af en stor lysebrun hest. To andre kælelystne heste kæmper om Allans opmærksomhed, mens en fjerde står længere væk og ser dovent til. Den lune eftermiddagssol har varmet dyrene tilpas meget, og når man stryger hånden langs hårene, efterlades den lun. På vej mod huset løber to store afrikanske løvehunde gladeligt deres ejere i møde. “Vi ér allesammen naturen, og vi indgår i en helhed,” siger Rebekka og fortsætter,

“Jeg vil gerne bidrage til en verden, der er bedre for alle, ved at bruge de kvaliteter, jeg har. Vi jo skal dele den, og så nytter det ikke, at vi misbruger og sviner den til. Den kan rent faktisk hjælpe os.”

Rebekkas livsindstilling har sammen med kræften smittet af på Allan, og efterladt ham med en ny opfattelse af kroppen og naturens sammenspil.

“Den gamle Allan forsvandt med kræften. Før var jeg altid stresset, men nu er det gået op for mig, hvor vigtigt det er, at vi lytter til kroppen og naturen, og regulerer vores livsstil herefter. Altså vil du leve, eller vil du dø?” siger Allan.

 

Rebekka Gadeberg og Allan Venzel med deres heste
Rebekka Gadeberg og Allan Venzel med deres heste

 

 

21 thoughts on “Rebekka redder liv med naturens kræfter”

 1. Hej Rebekka
  Min datter har haft brystkræft, som nu har spredt sig til knogler og lever. Jeg har selv sammensat et alternativt program hvor jeg fokuserer på syre og base og immunforsvaret.
  Derfor blev jeg interesseret i dit produkt, som en veninde sendte mig.
  Hvilke urter bruger du i din Hestekur?
  Jeg overvejer at købe en kur, da det er lettere for patienten med et produkt end 20:-)
  KH Harriet

 2. Jeg køre som Dyreredderne for Alle Dyrs Ret og i øjeblikke for vi rigtig mange killinger ind.
  Som enten er efterladt af deres mormis .
  Eller bare dimbet af mennesker tilfældige steder..
  Vi prøver altid at finde en amme mor til dem.. Men når der fødes så mange kullinger, er det svært at finde nogen der vil tage et par ekstra til deres kuld.
  Så Jeg flasker dem op, min hund hjælper med at holde maven igang. Og mine egne voksne misser opdrager på dem . så alt det er fint.
  Men mange af dem er enormt nem til at få lungebetændelse , øjenbetændelse og dirrea ..
  Er der noget ud over pencillinen.. Når det er sket..
  Der kan hjælpe killingerne ja og mange af de andre dyr vi får ind .. Som mange gange har været udsultet i gennem lang tid.. Til at få et bedre immunforsvar..?
  ADR og NJD er gået i sammenarbejde.. For at hjælpe dyrene bedre. Sammen hold gør stærk..
  Vi håber på at åbne et dyre internat til d.1 dec 2015 hvor vi kan tage alle former for dyr ind lige fra vandrende pinde til elefanter .. Det ville være så godt hvis der var noget VU kunne gøre for at dyrene blev stærkere og kom oven på hurtigere og bedre end de kan nu..
  Foreningen som vi slår os sammen til kommer til at hedde .. Dyreværnskorps – Danmark.Nu
  Vi er non profit
  Håber nogle af dine produkter vil kunne hjælpe dem ..
  MvH
  Dyrværnskorps – Danmark. Nu
  Med ejer
  Bettina Hvass
  20 24 07 97

 3. Hejsa, jeg er i tvivl om, om jeg vil have gavn af kuren lige nu. Jeg er 41 år og ramt af brystkræft som har spredt sig i selve brystet, hele rygsøjlen, hele lænden, begge hofter og bækken. Samtlige knogler er næsten væk. Jeg er i antihormonel behandling da det er en hormonel cancer. Jeg vil høre om jeg vil have gavn af kuren nu eller om jeg skal vente til hvis spredningen begynder påny?

 4. kære Rebekka,

  sååå fantastisk arbejde du går og laver! <3

  min udlejer har milt kræft og den blev konstateret for 6 år siden da han havde gået med den i flere år!! nu går han til tjek hver 3. måned. tror du at du kan hjælpe ham?

  kærlig hilsen,
  Madara

 5. Hej Rebecca Gadegård

  Jeg har hørt om hestekuren og set “Kaffe med Kurt” om din mands helbredelse – det er helt fantastisk.
  Min mor er 84 år (som du selv siger i udsendelse, så er det sindet der bestemmer alderen og min mor har indtil for nylig været FRISK og RØRIG)
  Hun har desværre fået lungekræft som også er gået i nogle af lymferne i brystkassen. Hun er blevet tilbudt strålebehandling på lymferne fordi de muligvis er årsag til at hun lider af åndenød og er blevet temmelig passiv men kampånden har hun ikke mistet. Hun tager imod strålebehandlingen og begynder i næste uge 4 gange.
  Jeg er zoneterapeut og har egen klinik med andre tilbud så jeg giver hende masser af zoneterapi. Min mor drikker Ipe Roxo te og bliver healet af en dygtig healingsgruppe 1 x mdr og så er hun lige startet på cannabis som ikke er helt reguleret ind endnu.
  Jeg vil høre dig, om du kan anbefale din Vetcur til hende og hvad skal vi i så fald have? Jeg håber meget at du kan anbefale noget, for sygehusets tilbud er ikke helbredende.
  På forhånd tak og TAK for din indsats med at skabe kuren!
  Med venlig hilsen Anna Vibe fra Aalborg

 6. hej
  har i noget til en der er depresiv på 4 år ,og som bare bliver kastet frem og tilbage i systemet

 7. Hej Rebekka
  Jeg har netop modtaget hestekuren. Der er ingen instruktion med, så jeg er i tvivl om dosering samt rækkefølge eller om alle 4 præparater skal tages samtidig.

  hilsen/ Kenneth Jensen

 8. Hej Rebekka
  Jeg er en mand på 61 år
  Jeg havde i 2013 en Hævet lymfe knude på højre side af halsen, den blev først vouderet ufarlig, men viste sig da den blev fjernet
  At indeholde kræftceller af spytkirtel væv.
  Moder tumoren blev først fundet senere i 2014 efter 7 gange i narkose hvor der blev taget biopsier fra tungeroden inden de fandt den dybt i tungeroden.
  Jeg fik sidenhen 34 strålebehandlinger og efter rekreation og PET skanning blev jeg erklæret rask.
  I Januar 2017 fik jeg en kort forkølelse med ondt i halsen til følge, forkølelsen var væk men smerterne i halsen blev ved og
  Jeg kontaktede min praktiserende læge, der sendte mig til kontrol på Aarhus kommunehospital, øre næse hals afdelingen.
  Her blev taget nye biopsier 2 gange med negativt resultat.
  Jeg blev i den forbindelse skannet på halsen, men helt tilfældigt havde de fået mine øverste lungespidser med og der viste sig noget på den højre lunge.
  Jeg blev der efter PET skannet på hele kroppen der var små lysende knuder i begge lunger.
  Der efter kom jeg på Skejby sygehus, lunge afd. Og fik foretaget en kikkert operation med udtagelse af prøver fra venstre lunge.
  Prøverne viste det var medistaser fra kræften på halsen der måtte have via blodbanerne.
  Jeg har altså helt tilfældigt og for mig uforståeligt fået diagnosen, uhelbredelig syg.
  Jeg føler mig ikke sådan, er rask, går dagligt 5 – 6 km. Med hunden og er i ret god form.
  Jeg tænker måske hestekuren kunne hjælpe ?

 9. Hej
  Tænker også meget på om hestekuren skal afprøves.
  Fik i 2013 konstaterer bryst og lymfekræft. Blev erklæret uhelbredelig syg 🙁 Fik kemobehandling i 45 uger. Pause i 2 år og startede så op på kemobehandling i april 2016 igen. (knuden i brystet var begyndt at vokse igen) Den har meget svært ved at blive mindre denne gang.
  Er aldrig blevet opereret, da lægerne ikke mener, det gør en forskel.
  Hvad mener I?
  God påske
  Conny

 10. Hej rebekka
  Håber du kan hjælpe mig, jeg overvejer kraftigt at købe din hestekur, men er meget i tvivl om hvormeget jeg skal tage af hver produkt, og hvor mange gange om dagen.
  Det drejer sig om at jeg har fået konstateret en tumor i den ene lunge og noget i lymferne i brystkassen.
  Føler mig frustreret
  Mvh Karen-Margrethe

 11. Hej Rebekka,
  Min hanhund på 7 år har nu fået forstørret prostata. På den engelsksprogede del af nettet forslås at det er en reversibel tilstand. Der er så mange hanhunde der får denne her lidelse alt for tidligt, kan du ikke hjælpe? Jeg ved dyrlæger anbefaler kastration, men det er en rigtig uheldig løsning for min hanhund og jeg har mødt flere hundeejere der fortæller om prostatabehandling med hormoner efter kastrationen og så er vi jo ligelangt ud over hunden ender med en dårlig livskvalitet
  Min hund har ikke cancer, er i flot form (aktiv det meste af dagen), fodres med vetcur og er meget slank – så jeg ved simpelthen ikke hvad mere jeg kan gøre? Jeg kender til divet, men kan ikke læse at det arbejder aktivt mod problemet. Håber du har mulighed for at svare

 12. Hej, jeg har nu købt hestekuren, men der er ingen information om hvordan man tager, sådan fordelt på dagen? Jeg er en” hest” på to ben 😀

  Mvh B

 13. Hej Rebekka.
  Fik i 2012 konstateret brystkræft. Fik kemo og strålebehandling. Troede alt var vel derefter men i 2015 havde det bredt sig til leveren og fem stedet i knoglerne.
  Jeg vil prøve hestekuren om den kan hjælpe mig , med en bedre livskvalitet. Jeg tager i øjeblikket cannabis olie.
  Hvordan skal kuren tages/ doseringer. Er der forskel på personer (altså vægtmæssigt) hvor meget man skal tage. Skal denne kur tages før eller efter et måltid.
  Tror du denne kur vil kunne hjælpe mig i forhold til den kræft jeg har, som er hormonelt betinget.
  Venlig Hilsen
  Ulla

 14. Hej Rebekka
  Mit navn er Per Brodersen,jeg fik i 2008 konstandteret en tumor på jernen”astrosytop kat 2″ i 2013 voksede resten af det de ikke fik ud ved op.2013 ny op.”nu var den muteret til en kat.4 og i 2015 den 3. Op. Derefer stråler og kemo i 3 mdr. Nu siger hvidkitlerne de kun kan “prøve at holde det nede”jeg har eet egentlig godt,men hvorfor lade det blive værre,jeg passer mit arbejde og er smertefri.tror du det kunne hjælpe med hestekuren ? Håber at høre fra dig.
  Med venlig hilsen
  Per Brodersen

 15. Hej Rebekka,
  Jeg er en voksen kvinde på 67 år
  Efter jeg har været tiltagende træt de sidste 3-4 år fik jeg først målt lave jernværdier i blodet i dec. Uden nævneværdig bedring efter en måned på jerntabletter bad jeg lægen om henvisning til undersøgelse.
  Den 14 feb så jeg selv på skærmen em meget stor tumor på tyktarmen. Blev send videre til scanning den 19 feb og den 26. feb fik jeg besked om mange små og en stor metastaser på leveren og at de ikke kan operere nu. Skal til info møde med onkologerne på mandag.
  Lægerne siger at tumoren startede for ca 4-5 år siden. På det tidspunkt havde jeg en meget stor krise i mit liv. ( lidt paralelt med din mand)
  Den 16 feb startede jeg på Budwig kuren ( det var det eneste jeg kunne finde på) og er stadig på den.
  Jeg meldte mig ind i tidslerne og der har jeg hørt om dig/jer 😉
  Jeg er meget motiveret for at høre om din kur; hvad det er, hvordan den virker og hvordan man tager den og ca hvorlang tid man må regne på at holde den og om man må spise normalt eller om der er noget man skal være opmærksom på.
  Jeg er stadig træt, men har ingen smerter og er ikke rigtig indstillet på at starte på kemo med det samme, da lægerne ikke rigtig vil sige noget om prognose, andet end det er meget, meget alvorligt.
  Jeg har en voksen døv plejedatter, som ikke kan stå på egne ben (hun har boet hos mig i 32 år). Jeg har flere gange prøvet at finde en god løsning hvis der skulle ske mig noget, men det er ikke lykkedes. Så jeg er nødt til at være der for hende 😉
  Mange venlige hilsner
  Irene Jensen

 16. Jeg er Camelo liva ferja, min mor blev diagnosticeret med brystkræft i september 2017 vi gjorde kemoterapi, men kræften forblev bagud. I de sidste par uger har jeg hørt om cannabisolie og dens helbredende virkning, og jeg kontaktede Rick via e-mail på: Ricksimpsoncannabishemoil@gmail.com og min mor startede behandlingen umiddelbart efter at have modtaget cannabisolie. Efter at have brugt cannabisolie til behandling på den fastsatte tid af Rick var hun helt helbredt, og som jeg skriver nu er min mor helt helbredt.

 17. Hej Rebekka
  Jeg skriver til dig da jeg har en mor der har kæmpe knude i mave og som de har fundet ud af det er kræft..denne kur du har til 350 ville det være en kur du synes kunne være en ide at prøve.. Hun får også rigtig mange piller pga smerter..Kunne man få dig til at sende mig en mail på verlajensen@forum.dk med lidt info om hvordan man bruger det og dit nummer så man kunne få min mor starte op på det

 18. Hej
  Jeg har lige set jer på Fb, og kunne godt tænke mig at høre om du tror jeres produkt kunne hjælpe på leukemi CML helt bestemt.

  Hører gerne fra jer, og kommer også gerne til samtale, og køber jeres produkter

  Pernille@sonnichsen.dk

  Tak

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.